Search
Support
Informatie
BeamYourScreen
FAQ

Informatie

Hebt u vragen of opmerkingen? Wij horen graag van u. 
U kunt ons bellen of een e-mail sturen. 


FAQ / Frequently Asked Questions

Moet ik alle punten in onderdeel blauw en rood opmaken of verdelen of mag ik punten overhouden?
U mag punten overhouden en bent niet verplicht de punten op te maken als dit een onrealistisch beeld van u schetst. Door bewuste keuzes te maken betreft waar u goed in bent en waarin u zwak bent en het eerlijk invullen van de criteria zal het heel goed mogelijk zijn dat u punten overhoud. Uiteindelijk zal het niet eerlijk invulen van het profiel niet in uw voordeel werken maar juist in uw nadeel
Mag ik als kandidaat/medewerker mijn profiel ook invullen met ondersteuning van mijn levenspartner, collega, manager of werkgever?
Doe het invullen van het longlife EasyMatch4All kandidaat/medewerker profiel vooral open en eerlijk. Wij vinden dat het longlife profielbeeld dat van u wordt gemaakt in EasyMatch4All zo realistisch mogelijk moet zijn. Dus als het beeld alleen maar beter wordt met hulp van anderen die u kennen moet u dit vooral doen.
Ik ben werkgever en wil graag een vacature plaatsen, hoe doe ik dat?
Heeft u 1 vacature dan zou u gebruik kunnen maken van onze werving en selectie service. Heeft u regelmatig vacatures en moet u veel sollicitaties inzien en verwerken dan raden wij u aan onze EasyMAtch4All HR te gebruiken. In beide gevallen nemen wij u veel werk uit handen, besparen wij u tijd en kosten.
Hoe maak ik een nieuw account aan?
Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig. Klik bovenin de site op de groene registreren knop. Vul de gegevens in en na enkele minuten ontvangt u een e-mail met een activatielink. Nadat uw op deze link hebt geklikt wordt uw account in het systeem bevestigd en kunt u via de knop aanmelden inloggen en beginnen met het invullen van uw profiel. 
Waar kan ik mijn gegevens aanpassen?
Via Mijn EasyMatch4All kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen.
Wat moet ik doen als mijn Kennisdetail niet in de lijst staat?
Als uw kennisdetail niet in een kennisgroep voorkomt kunt u deze zelf aanmaken door deze zelf in te vullen. Het systeem verifieert later of deze juist is.
Wat moet ik doen als mijn bekwaamheid niet in de lijst staat?
Als uw bekwaamheid niet in de lijst staat kunt u deze zelf aanmaken door deze in te vullen. Het systeem zal later controleren of dit een bestaande bekwaamheid is of valt onder een ander begrip.
Hoeveel kennisdetails of ervaring mag ik invullen?
Wij verwachten dat u al uw kennisdetails en ervaring invult waarvan u zeker bent dat deze iets kunnen betekenen voor een werkgever ongeacht het soort werkgever of branche. Het niveau van kennisdetail bepaalt u zelf door het opleidingsniveau 1 t/m 7 in te vullen.  Uw ervaringsniveau wordt bepaald door het door u opgegeven aantal jaren ervaring en de actualiteit daarvan. 


E-mail support
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?
Vul gerust het Contactformulier in of maak een nieuw item op onze BugTracker aan, we proberen zo snel mogelijk op uw vraag te reageren.
EasyMatch4All
J.J.P. Oudkwartier 60
3723 ZH te Bilthoven
Nederland